aktuális teendők

 2009.01.31. 23:38

Réka és Pill is küldött nagyon értékes programajánlót, fel kell vinnem a naptárba. A Szintézistől is jött jó progi, szóval naptárfeltöltésre időt kell szánnom.

Pill és Réka cikkeit be kell venni a laptervbe, + a laptervet úgy rendezni, hogy a cikkek gondolati íve, aktualitása a lehető legjobb legyen.

Megint sok ezoterikus, lelkis téma érkezett, az egyensúly érdekében be kell vinni a kapásból gyakorlati praktikumokat, pl. Márk receptek.

Az utóbbi napokban több embernek is felhívtam a figyelmét a portálra, ez még nem látszik a látogatottságon, de majd remélhetőleg fog. :) Ugyanis akikekkel pár hete beszéltem, azok már terjesztik az igét és ez (az egyéb tevékenységek hatása mellett) már látszik a látogatottságon. Új havi rekord lesz. :)

Címkék: naptár teendők lapterv

A bejegyzés trackback címe:

https://netjegyzet.blog.hu/api/trackback/id/tr11915248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása