Együttműködés

 2009.01.29. 21:37

Újabb szakértőnk, Pill, végre hivatalosan is felkerült az oldalra. További tervezett együttműködés vele: ír nekünk cikkeket és szól embereknek is, akik írnak nekünk személyes gyógyulás történeteket. "de jó az ED" írja egyik levelében és ezt a véleményét nem rejti véka alá az ismerősei előtt sem.

Jelentkezett egy másik hölgy is, aki lát bennünk fantáziát. "Miközben a program megfogalmazásán meditáltam, szinte véletlenül kattintottam rá a Ti programotokra az interneten és rokon gondolatokat, hasonló hozzáállást és a problémák kezelhetőségének "derüjét" fedeztem fel." Elvileg megy a testsúlykultúra programra is, remélem jól tudunk majd indítani egymásnál.

Függőben van még egy szakértő a pszichológia területéről, tárgyalunk róla, hogy mikor tud nálunk is vállalkozni a feladatra.

Címkék: együttműködés szakértő

A bejegyzés trackback címe:

https://netjegyzet.blog.hu/api/trackback/id/tr10911178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása