iwiw klub

 2009.01.23. 20:07

Az iwiw-en Az egészség derűje klubban jelenleg 438-an vannak. Ez a szám eddig a legmagasabb, bár napról napra változik a helyzet. Van egy fix mag, de vannak álandóan változó tagok is. Általában havonta 1-2 alkalommal küldök nekik körlevelet, amiben vagy ízelítő van a cikkekből vagy híradás a portál újdonságairól. Nem spam-elem őket olyannal, ami nem a portálhoz tartozik.

Amikor átvettem a klubot Attiláéktól 390 tag volt. Mivel klub, meghívni csak úgy lehet, ha a klubban lévő magánszemély meghívja az iwiw-en az ismerőseit. Így lehet növelni a létszámot, ha nem csak az önként berepülőkre akarok várni. Klubélet csak olyan szinten zajlik, hogy írnak az üzenőfalra meg az apróba. Ezek jó része valamilyen egészséggel kapcsolatos terméket vagy programot reklámoz. Néhányan valószinűleg olvassák a portált is, de ezt nem tudom lemérni. Mindenestre él a dolog és gyarapszik. :)

http://iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=1903409

Címkék: közösségi élet iwiw klub

A bejegyzés trackback címe:

https://netjegyzet.blog.hu/api/trackback/id/tr46898379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása