lendület

 2009.02.24. 18:46

Válaszoltam a hozzám, mint lelkigondozóhoz intézett kérdésekre. Ez mindig okoz egy kis töprengést, hogy ismeretlenül, alig néhány információ birtokában hogyan lehet a legtöbbet adni. Amikor valaki visszaír, hogy tudott valami hasznosat találni a soraimban, az jó érzés. Az biztos, hogy nem lehet teljeskörű és mélyreható eredményeket elérni, de egy kis lendület adható, ha a kérdező is úgy áll hozzá.

Az egész portál léte szempontjából fontos, hogy mindig legyen ember, aki a kérdésével, hozzászólásával, cikkével, képeslapjával tovább ad egy kis lendületet. Így lehet közösségi és így bontakozhat ki az emberek közös erőtere. De amíg úgy állnak hozzá, hogy ez az egész egy előre megkoreografált valami, amibe ők nem szólnak bele, csak nézik ami van, addig az nem az igazi. Asszem írnom kell erről egy szerkesztői üzenetet...

Címkék: közösségi élet lendület

A bejegyzés trackback címe:

https://netjegyzet.blog.hu/api/trackback/id/tr39963537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása