Top cikkek

 2009.01.24. 12:21

Ollé, a Bibliai ételek átlépte a 4000 találatot! 7 hónapja van fent a portálon, ezen idő alatt 4043 találat érkezett rá, vagyis nem biztos, hogy ennyi személy olvasta, mert lehet, hogy egyesek dupláznak, vagy tripláznak. :) Mindenesetre jó ez az egyszerű, de nagyszerű cikk.

Kiváncsi vagyok, hogy a top5-ben mikor lesz változás. Az 5 legolvasottabb cikk minden olvasó számára látható a portálon, de én látom a többi cikk adatait is, így azt is, hogy A válás lélektana és A Ma-Uri élmény gyors tempóban közeledik a jelenleg 5. helyen álló Savasodáshoz. Mindegyik más stílusú, más oldalról közelíti meg az egészséget. Innen is látszik, hogy szükség van a sok irányból érkező nézőpontra és tapasztalatokra. Már ha valaki többet akar megtudni a világ(á)ról. :)

Címkék: cikkek nézőpont top 5

A bejegyzés trackback címe:

https://netjegyzet.blog.hu/api/trackback/id/tr84899444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása